sweet journey

By: anaidrun anaidrun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Mar-2009 22:43 Email | Share | | Bookmark
Hari Kuarga

 
 
 
View all 4 photos...
Hehehehe ini hari kuarga versi Deeza's family. Apa lagi kalo tak g karaoke. Lama tak spent time sesama. Kalau nk g wayang si Najla tecit sgt nk bwk...satu, dia sker menjerit, kedua sejuk amat.





Thursday, 19-Mar-2009 04:06 Email | Share | | Bookmark
Faishal Aqil's 8th birthday

 
 
 
Ni anak kawan mama pny besday.Bwk ainin je, adik tinggal hehe.


Tuesday, 24-Feb-2009 11:51 Email | Share | | Bookmark
Tang manalah girlnya anak mama ni......

Hai, sy Qaireen Najla
Hmm...org kata sy boy
Mag mcm tu ke?
View all 5 photos...


Ada rupa girl ke? hehe...suma org jmp suma kata, oo yang no 2 ni boy ek? kehkehkeh..





Sunday, 22-Feb-2009 06:36 Email | Share | | Bookmark
Si pemakan serba serbi

Tu bunga yang melekat kat stokin sbnrnya
Ngan tali high chaienya
dh mcm menggonggong tulang dh hehe
Semenjak dh menyusur ke sana sini, semuanya harus diselamatkan..hehe...kakak, no more brg2 mainan bersepah lagi k!

Perasan tak Najla makin susut?br ni dia demam n batuk-first time lam 7 bulan nih dia kene demam.








Tuesday, 6-Jan-2009 13:46 Email | Share | | Bookmark
Najla lam cot

Hai Najla..dh mangun?
Tgk tu sebelah ada stokin, sblh dh ilang
Tebeliak mata hehe
Ni la ektibiti Najla kalau dia dh bangun tp takde sapa nak angkat huhuhu





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net